Kuumakivihieronta
Syvärentouttaa ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen


Kuumilla kivillä ja luonnonöljyillä tehtävässä hoidossa yhdistyvät lämpimien kivien ja hieronnan rentouttava sekä energisoiva yhteisvaikutus. Kivet luovuttavat lämpöään syvälle kudoksiin, rentouttaen kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti sekä laukaisten tehokkaasti lihasjännityksiä ja stressiä. Kuumakivihieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aktivoi kehon aineenvaihduntaa edistäen kuona-aineiden sekä turvotusta aiheuttavien nestekertymien poistumista keholta.

Hoito tehdään luonnon muovaamilla basalttikivillä, jotka varastoivat ja luovuttavat lämpöä tasaisesti. Luomuöljyn kanssa miellyttävän lämpimät kivet liukuvat pehmeästi keholla, raviten ja hoitaen ihoa.

Hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeältä, olo on ihanan lämmin ja rentoutunut ja mieli tyyni. Öljy ja lämpö jatkavat hoidon vaikutusta vielä hoidon jälkeenkin joten älä pese öljyä heti pois vaan anna sen jäädä iholle mielellään ainakin pariksi tunniksi hoidon jälkeen.

Kuumakivihierontaa ei suositella suonikohjuille, sydänsairauksia tai diabetesta sairastaville tai henkilöille joilla on lämmönsietokykyä tai tuntoa alentavia sairauksia.

 Tervetuloa syvätehoiseen hemmotteluhoitoon!