Ajara -kasvojen nuorennushoito

Hoito ei vaadi erityisiä voiteita, laitteita tai valmisteita, se tehdään pelkästään käsin ja on täysin kivutonta ja rentouttavaa.

Stressi ja moderni elämäntapa aiheuttavat kasvojen lihaksiin, kaulaan ja hartioille kireyttä ja jännitystä, joka estää energian, hapen ja ravinteiden kulkua. Ihon kollageeni- ja elastiinikuidut jäykistyvät ja rajoittavat kasvojen lihasten liikkuvuutta ja heikentävät ilmeikkyyttä.

AJARA -kasvohieronnalla vapautetaan energiatukoksia ja lisätään lihasten ja kudosten elastisuutta ja aineenvaihduntaa. Yli 50 kasvojen ja kaulan lihasta käsitellään järjestelmällisesti, kasvojen akupisteet aktivoidaan ja energia-virtaus tasapainotetaan. Toistuvat sively- ja kohotusliikkeet sekä energiapisteiden ja lymfan käsittelyt silottavat rypppyjä, kasvolihasten pehmeneminen ja kimmoisuus parantavat ulkonäköä ja vähentävät
juonteita. Kehon lymfaattinen järjestelmä tehostuu ja vahvistaa siten kehon immuunipuolustusta ja poistaa myrkkyjä. Lisääntynyt verenkierto mahdollistaa paremman hapen ja ravinteiden virtauksen, auttaa lisäämään vireyttä ja parantaa ihon sävyä.

Tuloksia voidaan nähdä jo yhden hoidon jälkeen, mutta parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi hoitoja suositellaan aluksi viikon välein noin 5-8 kertaa, sen jälkeen ylläpitohoitona ensin 3-4- kertaa kuukauden välein ja jatkossa 2-4 kertaa vuodessa.